3 fondsen die goed liggen

Het zijn bizarre dagen op de beurs. Novacyt ging tot 2,60 en hoger voordat de verkopers op de rem drukten. Het aandeel sloot in een forse downveiling onder de 2,00.

opvallend volume vandaag…zonder direct nieuws


Een ander aandeel dat ook corona gerelateerd is, is Curetis. We zagen daar vandaag opvallend volume. Ik heb 20k gekocht. Op de grafiek we een mooi Golden Cross en dat is een bullish teken. Ik verwacht dan ook de komende dagen een trend omhoog.

dik volume en dito stijging

Ik had vandaag wat geluk met Genkyotex. Recent is er geld opgehaald dus ze kunnen weer even vooruit. Aandeel lag vrijdag al sterk dus ik ging direct na open long op 2.30. In de slot veiling ging het aandeel van 2.73 naar 2.99! Dat is een beweging die we niet vaak zien. Kortom, de ruimte is er om te herstellen naar de weerstand op 4.00.

Delta drone moet je echt in de gaten houden. Vandaag ging auplata even 60% hoger…helaas wist Delta Drone de stijging tot 0.0450 niet vast te houden. Maar het is denk ik een kwestie van tijd voordat ook dit aandeel flink wordt opgepompt.

Novacyt… speelbal!

Vandaag was het machtig mooi om de koers te volgen. Een mega melt up naar 2.69 om vervolgens snel te dalen…in de downfreeze…ff herstel tot 2.20 en toen weer downfreeze naar 1.80 en weer herstel naar 2.10…en weer down naar een slot op 1.90. Kortom, in het slot hadden de verkopers de overhand.

Het aandeel is nu super duur gezien de omzet. Tuurlijk, de fantasie die snap ik…maar neem aub op tijd winst. Een stoploss….tja..of dat zinvol is bij bewegingen van zoveel centen. Beter je size aanpassen of lekker links laten liggen. In ieder geval..pas op!

Be the first to comment

Leave a Reply