3 potentiële stijgers voor morgen

top 3 stijgers en dalers

1 – Vivoryon

Het voormalige Probio laat vandaag een mooie stijging zien. We zien een breuk met de dalende trend en mijn eerste doel is het nivo van de laatste emissie 5.61. Tegen deze prijs werd in oktober 43 miljoen opgehaald. NBIC kwam recent met een koersdoel van EUR 18,- Nu er flink wat wordt gerommeld in biotech fondsen, zie een kiadis dat van 1.31 naar 3.30 gaat in 5-6 dagen mag dit fonds niet ontbreken.

2 – Integragen

Ja, ik heb positie in dit aandeel dus ben misschien wat bevooroordeeld 😉 Maar gister en vandaag mooie volumes. En zoals je weet gaat volume altijd voor prijs. En dit fonds is gewoon te goedkoop.

3 – DBT

Dit fonds heeft het in 2019 niet goed gedaan. De aanwezigheid van de equity line doet het fonds natuurlijk geen goed. Maar de laatste 2 weken is er verhoogd volume. En nu het sentiment goed is, kan dit fonds zomaar hoger gezet worden. Boven de 0.42 moet je long.

1 Comment

  1. Zou er samenwerking komen met Renault Nissan en Mitsubishi. Dit zou het grote volume in DBT kunnen verklaren. Ik duim voor jouw Ponzi. Benieuwd naar het persbericht in het weekend.

Leave a Reply