Avadel is kansrijk

Van de week kwam ik Avadel (AVDL) tegen. Ik zag de chart en was direct enthousiast. Toen ff de ste doorgespit en de laatste cijfers bekeken. Ze hebben de boel flink op de kop gezet daar. Veel personeel eruit, een medicijn dat niet liep afgestoten en gezorgd voor een maximale focus op een middel tegen slaperigheid. Ze hebben nu voldoende geld in kas tot 2021. Door alle kosten besparingen noteert het aandeel nu onder cash. Kortom, er zit meer cash in het bedrijf dan de beurswaarde momenteel is.

Technisch is het aandeel nu uitgebroken en ook de volumes van de laatste dagen zien er goed uit. Er is duidelijk een koper actief. Ik ben vrijdag long gegaan en heb gister en vandaag wat bijgekocht. Eerste doel is nu die $2.00 aanvallen.

Het aandeel belandde in een glijvlucht doordat de verkoop van de generieke medicijnen onder druk kwamen te staan. Ze denken dat de bodem nu bereikt is. Dat blijkt ook uit de laatste cijfers die iets beter dan verwacht waren.

Als je het sentiment in de VS nu een beetje volgt, dan zie je talloze kleine biotech fondsen flink knallen. Tot wel 100% in een dag. Gaat dat hier ook gebeuren? Geen idee. Maar gezien de flow, het TA beeld en het verbeterde FA beeld durf ik dit aandeel long voor een rit naar de $2.00.

Be the first to comment

Leave a Reply