Capstone Turbines YTD 36.36 % en dit is pas het begin!

Het jaar 2018 is voor Capstone Turbines al een succes. De koers performance staat op 36.36% en dat is natuurlijk niet verkeerd. Een combinatie van goede cijfers en nieuwe orders zorgen voor veel interesse in het aandeel. Langzaam komt de flow weer terug in dit aandeel en dan moet je long zitten en long blijven. Traden in dit aandeel heeft geen zin dus! De vraag is natuurlijk waar dit aandeel naar toe kan gaan. Ik denk dat het veel hoger gaat. Als aandelen in de VS goed liggen en een positieve flow hebben, dan kan het zomaar +100% gaan binnen afzienbare tijd. Ik ga dan ook absoluut niet verkopen onder de $2,-! Maar laten we even de TA grafiek er bij pakken.
Ok, dit is de weekgrafiek want dan kunnen we goed zien hoe of wat. Je ziet een groende candle voor de afgelopen week. Ik heb de weerstand rond 1.35 er niet ingezet want die is te dichtbij en ik probeer juist de potentie weer te geven voor de lange termijn. Je ziet dat het aandeel eind 2015 als een baksteen daalde. Iedereen nam daar dus flink verlies. Zodra de koers  boven de $2,- komt, en dan kan sneller gebeuren dan iedereen denkt, dan wordt het echt leuk. Dan kan het namelijk snel doorschieten naar de $4,-. In de VS worden aandelen die in de flow zitten echt maximaal gepusht. Kijk eens naar deze chart van het bedrijf Enphase.
enphaseHet noteerde half mei op $0.66 en staat nu, dus 9 maanden verder, op $4.72. Het aandeel CPST stond in september op $0.60, als de flow goed blijft en de orders blijven binnen stromen, dan kan het dus ook snel gaan. Kortom, de echte uptrend is nu begonnen en het is nog steeds niet te laat om long te gaan!

capstone, cpst

Leave a Reply