UPDATE: Chembio komt met een test maar wanneer…

Het is vandaag 16 april en op 16 maart schreef ik onderstaand artikel en kocht ik fors stukken CEMI. Gister verkocht ik 80% op 9.40 en vandaag op 12.70 mijn laatste stukken. Gerekend vanaf mijn hoogste verkooppunt een rendement van 452%. Ik ben er blij mee en dit geeft de stimulans om research te blijven doen en kleien fondsen op te pikken.

Vorige week kwam Chembio (CEMI) met een pers bericht. Ze werken samen met LumiraDx aan de ontwikkeling voor een test voor COVID-19. En dat is super belangrijk want tijdens het laatste media event van WHO gaat het maar over 1 ding: test, test en test. Kijk maar naar onderstaande video.

Tijdens de webcall van Chembio vab vorige werd veel gevraagd naar de ontwikkeling van de test. Het volgende werd gezegd

Kyle Bauser (analist)

Dus ik begin met de samenwerking met Lumira DX. Hoelang kunnen we verwachten dat het duurt om een ​​test te ontwikkelen en vervolgens om het goed te krijgen van de FDA? Misschien kunt u ons een beetje door tijdlijnen en volgende stappen leiden?

Gail Page (CEO Chembio)

Ik doe zeker mijn best Kyle. Wat de timing betreft, denk ik dat het enige waar we vandaag op willen reageren, duidelijk is dat we geloven dat het samenbrengen van de twee organisaties waar dit echt is voorbereid, en het zal zeer snel gebeuren. Het is duidelijk dat we wat haalbaarheidswerk hebben gedaan en dingen hebben gecontroleerd en gemeten zoals ze zich hebben ontwikkeld. Het is dus ons doel om natuurlijk zo snel mogelijk iets op de markt te brengen, maar we willen iets brengen dat commercieel haalbaar is, iets dat een verschil kan maken en het is niet alleen lawaai in de markt. Helpt dat je?

We gaan een groot verschil maken en ik beschrijf dit aan veel mensen intern dat we geen ander bedrijf willen zijn dat alleen maar lawaai maakt, als we aan tafel komen willen we iets belangrijks doen en het maakt een verschil en dat heeft enige aftermarket-impact, want op een gegeven moment zal dit als het ware kalmeren. We willen er dus zeker van zijn dat we iets hebben dat geldig is voor de markt naarmate we verder gaan in verhouding tot ons vermogen wat we hebben gedaan.

Conclusie
Kortom, er komt een test aan. Een test die niet alleen snel is, maar ook gebruiksvriendelijk. Het aandeel staat nu op 2.30. Vorige week stond het nog op $5 na aankondiging van de test. Maar in deze chaostische tijden nemen maar weinig mensen de tijd om echt research te doen. Ik acht de kans dan ook heel groot dat Chembio deze week nog met een test naar buiten komt. En het aandeel zal dan zeker ontploffen.

We hebben Rutte allemaal gehoord. Het gaat nog lang duren. WHO zegt dat testen super belangrijk zijn. Dan lijkt me Chembio, na het lezen van de gehele webcall, een echte koop!

Be the first to comment

Leave a Reply