Drone Volt, einde EQ lijn zeer dichtbij!

If the transaction is successful, the Group intends to suspend its recourse to the financing contract in the
form of bonds convertible into shares signed with ATLAS SPECIAL OPPORTUNITIES in September 2020
for a minimum period of twelve months.

Ja, je leest het goed. Voor 12 maanden gaat Drone Volt geen gebruik maken van de EQ lijn van Atlas. Begin december is er een private plaatsing geweest en is er ruim 8 mln opgehaald. Zie het persbericht

Momenteel moeten er door Atlas nog maar 2 tranches verkocht worden. Dat zijn gerekend vanaf vorige week maximaal 20 miljoen aandelen. Als die verkocht zijn, dan is de koersdruk vanuit Atlas dus helemaal weg. En komt de komende 12 maanden niet meer terug. Kortom, een mega grote bal onder water!

Vandaag was het volume ruim 20 miljoen aandelen. Het einde is dus nabij. En dat is ook te zien aan de grafiek van vandaag. Er kwamen flink wat kopers, waaronder ik, maar Atlas beukte de boel terug omlaag. Ik heb aan het einde van de dag nog flink gekocht op 0.0660.

Hou deze link in de gaten van Atlas: Zodra tranche 9 en 10 gevuld zijn, is het feest. Maar nu kan je al profiteren en de laatste stukken van Atlas kopen.

let op! Dit is een advies en de garantie op winst is er niet. De beurs is onzeker en handel in dit soort fondsen brengt extra risico met zich mee.

Leave a Reply