Dubbele top NASDAQ of beukt we door?

De laatste dagen gaan de beurzen door het dak. Versoepeling van regels, minder besmettingen en China dat weer schijnt te groeien. In 3 maanden tijd is de NASDAQ met 30% gedaald….maar dat verlies is weer helemaal goed gemaakt! Met als gevolg….een dubbele top. Of het een echte dubbele top wordt, dat moet nog blijken.

De laatste dagen zijn het vooral de banken en vastgoed die de indices omhoog stuwen. Maar ook een fonds als ASML doet vrolijk mee en sluit vandaag gewoon op een All Time High. Het is dus duidelijk dat het grote geld vooral naar de grote fondsen gaat. Maar op een gegeven moment zitten die fondsen aan hun max. Kijk eens naar Ordina. Dit fonds heeft moeite om door te stoten.

Maar ook een fonds als Pharming heeft het lastig.

Pharming heeft een zware weerstand op 1.40

Er komt nu snel een periode aan waarin de kleinere fondsen gaan bewegen. Pharming staat hoog op mijn lijstje en zodra er beweging komt, ga ik fors long. Maar ook in Quantum Genomics zie ik op technisch vlak kansen.

MACD draait naar positief

Ook nog even aandacht voor de Drone sector. In de VS gaan de aandelen in deze sector door het dak, hier in de EU is het wat tan. Vandaag eindelijk wat actie in Drone Volt. Technisch ligt het aandeel er mooi bij. Vandaag flink wat volume, een mooi slot…en ook qua FA liggen er veel kansen voor het bedrijf. Insiders hebben veel aandelen gekocht, positief teken!

Drone Volt op weg naar de 0.10

Blijf echter alert. De winst kan snel verdampen… dus leg altijd een stoploss!

Be the first to comment

Leave a Reply