Europlasma +140%… wie is de volgende… 2 kanshebbers

top 3 stijgers en dalers

Volop actie vandaag in Europlasma. Ik bekijk altijd de grafiek van tig fondsen en ik zag vanochtend dat europlasma een mooi patroon had de laatste dagen. Dus ik legde een order in voor 0.0033. De laatkoers was 0.0034 en al snel werd deze gehapt. En toen ook de 0.0035..en het ging maar door. Ik dacht..de trein is vertrokken…jammer. Maar ik had natuurlijk niet verwacht dat het aandeel dik 140% zou stijgen. Er stond zelfs even 0.0080 op de borden. En er was geen nieuws! Mega move dus…en zelfs met een kleine positie hark je grote winsten binnen. Dat maakt beleggen in penny stocks zo geweldig.

Maar…er zijn grote risico’s. Bijna alle pennies op de Franse beurs hebben een equity lijn. Er worden dus dagelijks aandelen geprint en gedumpt op de markt. Dit heeft een giga verwaterend en prijsdrukkend effect. Kijk maar de grafiek van fondsen als Cybergun….en Europlasma.

grote volumes de laatste 3 dagen in Delta Drone…voorbode van stijging?

Timing is alles: Delta Drone

Delta Drone is een fonds dat al jaren mee draait op de beurzen en bekend staat om de vele financieringen…maar ook om de soms felle stijgingen. Bekijk de grafieken maar…. soms op nieuws en soms een shuffle. Als ik nu naar de grafiek kijk…dan zie ik volop kans op hogere koersen. Ook op FA gebied gaat het beter. Ik heb de CEO gemaild, zie hieronder:

Do you think the current Equity Line will bring you to break even in 2020? Or is this too soon?

Delta Drone announced last November through a press release, the launching of a new 2020-2021 plan, based on 3 main targets to be successful at the end (2021) : €30M consolidated turnover, 10% positive operating margin (EBIT), and 30% of the business outside of France.

For 2020, we expect a EBITDA break even, first step to the good way of our plan.

The strategy of Delta Drone is now based on a clear organization, with two branches : on one side a range of professional solutions (Security, Inventory, entertainment and mining), on the other side associated services (regulation, training, maintenance, etc.)


Are you looking at other, less dilutive ways too raise capital?

As you can see on our website, we are at the end of the “dilutive” products. You can also observe that there is number of warrants, which represent a potential raise capital of 8 M€. We consider exercise of warrants by shareholders is the best way for new money.

In any cases, we don’t have the intention to launch new “dilutive” products.

Het bedrijf draait 20 mln omzet…en dat is heel wat meer dan de andere pennies op de Franse beurs. Ik blijf voorlopig long.

MACD kruist, MA 20 ook gekruist…. op naar de 0.010

Spineway

Vandaag ben ik dit fonds long gegaan. De opening was prima en gedurende de hele middag lag er een ijskoper op 0.0055. Dat geeft natuurlijk vertrouwen. TA gezien is het 20 daags gemiddelde vandaag gekruist. En dan geeft een klein koopsignaal. Pas boven de 0.0060 kan de versnelling komen en kan er wellicht een ritje naar de 0.010 inzitten .

2 Comments

  1. gewoon kappen met die equity-line troep te promoten.
    DeltaDrone is een frauduleus bedrijf, die al meerere malen zogenaamd zouden stoppen met ‘niet verwaterende’ financiering.
    En toch beginnen ze er elke keer weer aan, en steeds onder een andere naam om het publiek te misleiden.

  2. Misschien een domme vraag, maar waarom verwacht je al een beweging bij aldr terwijl ze nog bezig met ornan en oceane wat voor verwatering zorgt? Is het niet beter nog even te wachten?

Leave a Reply