GoPro, klaar voor beweging omlaag?

08102014-gproGoPro is zonder twijfel een mooie IPO geweest… van een koers onder de $30,- eind juni naar dik $90 nu, das toch 2x je geld in 3 maanden tijd. Ik heb er wat kleine ritjes in gemaakt maar nu wil ik een mooie put rit maken. Gisteravond kocht ik eerst 3 stuks in de oktober 24 serie, strike 80, voor 2.95. Niet veel later kwam er een ask van 1000 stuks op 3.00 terwijl de bied op 2.95 lag. Zo’n kleine spread is er nooit bij dit fonds en ik verdubbelde meteen mn positie. Het aandeel was nl van dik groen naar rood gedraaid en liet een topcandle zien. Binnen enkele minuten waren de 1000 andere puts ook weggekocht. Toch ff een bedrag van $300.000….. Nabeurs kwam er een adviesverlaging en nu staat het aandeel voorbeurs -3%. De vola loopt flink op en ik verwacht de komende dagen veel vuurwerk in dit aandeel. Ik heb 6 puts….

Be the first to comment

Leave a Reply