Grote koper in IMV actief

De afgelopen weken viel het me op dat er een grote bieder in het orderboek van IMV lag. De bieder was niet altijd zichtbaar want soms ging er iemand boven liggen. Maar op de momenten dat de bieder er wel was, heb ik een screenshot gemaakt.

Ik volg IMV al vele jaren en ik heb nog nooit een dergelijke bieder gezien. Ik klom in de pen en ik mailde de CFO. En ik kreeg bevestigd wat ik al vermoedde, een institutionele koper is bezig om stukken te kopen. Nu is dat natuurlijk niet zo vreemd, dat gebeurt in elk aandeel. Maar de order grootte zet me wel aan het denken. Iemand heeft blijkbaar haast om zo snel mogelijk een positie te krijgen…. tijd voor speculatie dus!

Deze screenshots laten duidelijk de grote bieder zien. En gedurende de week krijgt de koper meer en meer stukken en wordt zijn bieding kleiner. Ik kijk uit naar komende week!

Een bied van 1187 staat gelijk aan 118.700 aandelen
Een bied van 1069 staat gelijk aan 106.900 aandelen

Leave a Reply