Ik ga voor 2-3% bij NIBC en B&S

Ik heb de stukken van de IPO in mijn porto staan en ik ga ze vandaag verkopen tegen een winst van 2-3%. Daar ben ik happy mee en is redelijk safe want de banken zullen de koers zeker niet laten klappen op de eerste dag. Daarnaast zijn de bedrijven aan de onderkant van de range geplaatst en zijn het geen luchtbellen maar degelijke bedrijven met een redelijke waardering. Dus als ik zie dat er meer in het vat zit, dan verkoop ik in eerste instantie 50% van mijn positie voor 2-3% en de rest hou ik aan. Ik ga dus niet om 1 minuut over 9 uit stappen, de handel duurt tot 17.35 dus nog de hele dag de mogelijkheid om te verkopen.

Was natuurlijk ff schrikken gisteren die sell off maar dat zal wienig impact hebben voor deze IPO. Emotie moet je uitschakelen op de beurs en volgende week is een nieuwe week. Ik denk wel dat het aandeel Alfen vandaag al onder IPO koers van EUR 10,- gaat sluiten maar dat aandeel is dan ook echt kneiterduur.

succes allemaal!

b&S, nibc

Leave a Reply