IMV Inc is klaar voor de NASDAQ!!!!

De afgelopen weken is er heel veel gebeurd bij IMV Inc. Ja, zoals je kunt zien is de naam Immunovaccine gewijzigd naar IMV Inc. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de listing aan de NASDAQ die op het punt van beginnen staat. Ik heb even contact gehad met de CFO en vroeg hem wanneer de listing nu echt van start gaat. Hij zei te hopen dat dit voor 3 juni gebeurd. Deze datum is belangrijk want dan maakt IMV de resultaten bekend van de 300 mg trial van Incyte. Dit gebeurt tijdens de ASCO, een giga groot congres waar alle toppers uit de biotech wereld aanwezig zijn.

De datum van listing hebben ze niet in eigen hand. Er zijn een aantal regels. Zo moet het aandeel minimaal 5 dagen noteren na de consolidatie. Die consolidatie is dus vandaag op 10 mei begonnen. Maar de NASDAQ kan ook beslissen dat er meer dagen handel in het aandeel moet zijn. Zodra IMV voldoet aan echt alle eisen, dan duurt het nog 3 dagen voordat de handel aan de NASDAQ echt van start gaat. Nu in het meest gunstige geval gaat de handel op de NASDAQ onder het ticker symbol IMV van start in de week van 21 mei. Het moet dus heel raar lopen wil de listing niet lukken voor de ASCO.

Wat is de ASCO?
De ASCO is de grootste oncologie conferentie ter wereld en er worden meer dan 6000 verslagen ingediend. Er worden slechts 100 verslagen + resultaten uitgekozen voor een mondelinge presentatie en IMV is dit jaar uitgekozen. De presentatie wordt gehouden door Oliver Dorigo. Hij was tijdens de Investor Day in New York razend blij met DPX. Dit is allemaal na te luisteren via de site van IMV!

In december 2017 kwamen de Fase 1b-studie in samenwerking met Incyte – een drievoudige combinatietherapie met DPX-Survivac, Incyte’s IDO1-enzymremmer, epacadostat en een lage dosis orale cyclofosfamide naar buiten. De positieve data vertoonde een ziektecontrole van 70%! Dit is veel meer dan bij vergelijkbare onderzoeken.

De resultaten waren veelbelovend en IMV (en ik natuurlijk ook) wacht met spanning op de resultaten van het tweede doserings cohort dat de dosis van 300 mg epacadostat ontving (de date van december 2017 bestond uit een dosering van 100 mg ). Als deze resultaten net zo goed, dan wel niet beter zijn, dan hebben ze echt goud in handen.

Mijn gevoel bij IMV
Het feit dat ze er alles doen aan doen om die listing op de NASDAQ op tijd klaar te hebben voor de ASCO geeft natuurlijk wel te denken. Dit is dé plek om met goed nieuws te komen. Natuurlijk weten ze bij IMV al hoe die data er uit ziet voor 90% en het feit dat ze alles op alles zetten voor die listing + de investor day in New York + de naamswijziging geeft mij heel veel vertrouwen in een vlammend persbericht op zondagavond – maandagmiddag. IMV heeft aangegeven dat zelfs een partnership ter waarde van $300 miljoen het bedrijf en haar aandeelhouders tekort zou doen…..

Wil je meer info? Lees dan wat recente presentaties!

Be the first to comment

Leave a Reply