IMV kernpunten uit de Q1 conference call

Eindelijk waren er veel vragen van analisten over de partnering strategie. De focus komt daar nu meer op te liggen en dat is goed nieuws. De hoogtepunten die ik uit de CC heb gehaald zijn de volgende:

Ik zou verwachten dat de manier waarop we blaaskanker zullen ontwikkelen als we verder gaan met checkpoint-combinatie, zeer aandachtig zou zijn met een strategische partner op zo’n manier dat we een relatie zouden beginnen te ontwikkelen.

En dus is ons enthousiasme voor het blaasprogramma waarschijnlijk net zo gemotiveerd door strategische samenwerkingen waarbij financiering betrokken is, in plaats van het allemaal alleen te doen

Dit is een helder punt. Ze hebben te weinig cash om alle indicaties zelf te ontwikkelen. Ze willen dus blaaskanker in samenwerking met een partner gaan doen. Het is nu de vraag welke kant het blaaskanker onderzoek opgaat want er zijn veel CPI’s producten op de markt.

We moeten er ook rekening mee houden dat zoals we er nu voor staan, de IMV-waardering ons niet echt flexibiliteit geeft om een ​​licentie voor het hoofdproduct te doen. En daarom is de bedrijfsontwikkeling gericht op het platform zo essentieel voor hoe we onze organisatie de komende 6 tot 12 maanden moeten opbouwen.

Wat we al weten is de marketcap aan de lage kant is. Daardoor staan ze niet sterk in onderhandelingen. Ze vinden het dan ook essentieel om het platform te pushen om zo de waarde van het platform te vergroten. Want nu zit eigenlijk alle waarde in MVP.

Nu, u noemde in uw vraag grote upfront. Ik heb het hier niet over deals die de IMV P&L gaan herdefiniëren, maar het zijn deals die onze cash runway zeker dieper zullen rekken tot volgend jaar. En met de manier waarop deze markt er vandaag uitziet, is dat een heel belangrijke kwaliteit voor een bedrijf dat materiële gegevens heeft zowel aan het eind van dit jaar als aan begin volgend jaar.

We hoeven dus geen grote upfront te verwachten van 10 miljoen of meer. Maar ik denk dat alles tussen de 1 en 10 miljoen mooi meegenomen is. En zoals de CEO al zegt, daarmee is de cash runway dus niet Q22023 maar wellicht Q4 2023.

I think the natural evolution for us is to now look at partnering the asset not necessarily to license it away from IMV but to start doing partnerships in indications like bladder cancer that are co-founded to give us the validation of the asset is seen as valuable as we appreciated by strategic partners but then start to evolve towards an environment where we will look to find the asset as we get closer to commercialization.

Kortom, ze wachten met een deal voor MVP in DLBCL totdat er meer data is en meer zekerheid is voor commercialisatie.

Conclusie

Binnen nu en 6 maanden meerdere deals voor het DPX platform en mogelijk een partner voor blaaskanker.

Leave a Reply