IMV vaccine update

De laatste dagen gaan onder meer INO en VXRT door het dak. De stijging van INO is eenvoudig te verklaren. De Bill Gates foundation gaat het bedrijf met miljoenen ondersteunen. Ook de Amerikaanse overheid gaat het bedrijf van miljoenen voorzien. Dit alles natuurlijk om zo snel mogelijk een werkend vaccin te hebben.

In dit verhaal valt IMV nog niet op. En dat komt onder meer doordat de overheid van Canada nog geen geld heeft uitgekeerd aan onderzoekers. Voor de subsidies werd het programma van 600 miljoen dollar van Industry Canada aangekondigd op 23 april 2020 ( https://www.ic.gc.ca/eic/ site / 125.nsf / eng / 00025.html ). Tot op heden er is geen aankondiging gedaan voor financiering uit dit programma. Niet voor IMV maar ook niet voor . Lees ook https://pm.gc.ca/en/news/news-releases/2020/04/23/prime-minister-announces-new-support-covid-19-medical-research-and om te zien wat Canada allemaal doet.

Ik kreeg zojuist te horen vanuit het bedrijf dat ze niet alleen hebben gesolliciteerd, maar dat IMV is benaderd om te solliciteren! IMV is van mening dat ze zeer goed gepositioneerd zijn, maar ze hebben geen controle over de timing van de regering.

Kortom, de focus ligt nu op de klinische gegevens die de start van Phase 1 moeten ondersteunen. Men is er nog steeds van overtuigd dat deze Phase 1 gaat starten in de zomer. Dat geld, dat komt wel. Dat weet ik zeker. Hoe eerder hoe beter. Ik maak van deze lage koers gebruik om bij te kopen, 5000 bieden op 2.73 op de NASDAQ.

Be the first to comment

Leave a Reply