Integragen breekt uit

Integragen

Gister kocht ik op de ijsberg van 1.18 en vanochtend kocht ik de laatste pluk. Ik heb dit jaar al veel gehandeld in het aandeel en met veel succes. Het aandeel zit nu onderin de trend en in de weekgrafiek is een duidelijk dalende trend te zien. MAAR…. we zien ook een keiharde bodem ontstaan rond de 1.10-1.15. Kortom, een goed koopnivo en als de dalende trend na 2 jaar eindelijk wordt gebroken kan het hard gaan.

dalende trend staat op punt van breken

Integragen staat er qua FA ook veel beter voor dan 2 jaar geleden. Er komt geen verwatering meer, er wordt winst gedraaid en voor de komende 5 jaar is 25 miljoen extra omzet binnen gehaald. Ja, het ontbreekt een beetje aan fantasie in dit aandeel. Ik heb de CEO en CFO dan ook wat vragen gemaild om te kijken wat er leeft. Voorlopig zit ik long en hanteer ik een handmatige stoploss rond de 1.10 – 1.15.

2 Comments

Leave a Reply