Integragen TA beeld verbeterd

top 3 stijgers en dalers

De laatste weken gaan er talloze fondsen dik omhoog. Ik noem een Enertime, Biophytis, Kerklink, Voluntis, ASIT en ga zo maar door. Natuurlijk heeft ieder fonds zo zijn eigen reden om te stijgen. En bij Integragen is de reden dat het zo laag staat de aanwezigheid van een verkoper. Maar vandaag heb ik de verkoper niet gezien… dus misschien is die leeg. Die verkoper heeft er mede voor gezorgd dat de lange termijn grafiek er zo uit ziet.

De grafiek laat zien dat het aandeel sinds 2017 is een dalende trend zit. Maar het aandeel lijkt nu een bodem gevonden te hebben. Vorige week was er wat verhoogd volume. De verkoper heeft tijden lang de koers onder druk gezet. Als de verkoper dan opeens wegvalt….dan heb je een bal onder water effect….. en kan het hard gaan. Zo zagen we dat een tijdje terug bij Cybergun toen de laatste van een EQ line op waren. Direct knalde de koers omhoog. Kortom, ik hou de filings in de gaten en zodra ik zie dat er een belang is afgemeld…dan weet je het zeker.

dalende lijn moet gebroken worden

Ik richt me nu vooral op het breken van de dalende trendlijn. Omdat de trend al zo lang dalend is, zal een breuk hiervan een sterke opwaartse koersreactie geven.

Qua FA staat het bedrijf er goed voor. Goede omzetten en volgende jaar Break Even. Er is GEEN Equity Line!!!

Be the first to comment

Leave a Reply