Kanshebbers voor volgende week

In dit jaar heb ik geleerd om wat meer geduld te hebben. Dat juist grote bewegingen tijd nodig hebben om te ontwikkelen. Een goed voorbeeld was OPGN. Ik zat al langere tijd in dit fonds, zo scheef als wat. Maar in dit soort fondsen met een zware ATM komt er altijd een blow off en dit pakte ik goed mee.

In Europa denk ik dat Visiomed een zelfde patroon kan laten zien. Het fonds heeft alles mee. Zo hebben een flink arsenaal aan COVID producten, van maskers tot testen. En dit zal ze zeker geen windeieren leggen. Ik blijf long en verwacht een koers boven de 2.00 op de korte termijn. Eerste weerstand is 1.28-1.30, tweede weerstand 1.80 en derde weerstand 2.40.

mooie setup voor een blow off

IMV met nieuws?

Ik verwacht dat IMV deze week het nieuws naar buiten brengt dat ze gaan starten met de Phase 1 in DPX-COVID-19. De CEO heeft gezegd dat ze voor de zomer zouden starten en dit is dus de laatste week. Venrock Healthcare Capital Partners II heeft een belang genomen van 5.1%. Ook IMV heeft flink wat stukken via de ATM verkocht. Dit gebeurde tegen een koers van $5,10 uit mn hoofd. Kortom, alle ingrediĆ«nten (groot hedge fund aan boord, start clinical trial, data van pre clinical) komen deze week bij elkaar. Leuk om te weten, dit hedge fund zit/zat ook dik in $ALT. Dat fonds ging dit jaar van 1.70 naar 30.00…en doet nu 24.

Be the first to comment

Leave a Reply