Klaar voor de volgende stap?

De laatste tijd ben ik vaak benaderd. Of ik wil beleggen voor een ander. Nu ben ik daar huiverig voor want ja, beleggen met geld van een ander, dan brengt verantwoordelijkheden met zich mee. En als je wint, heb je vrienden….en als je verliest….steen door de ruit?

Maar ik ben benieuwd wat er leeft onder de bezoekers. Inmiddels zijn er meer dan 800 gebruikers dus ik voel me vereerd 🙂 Ik wil jullie dan ook vragen om 4 korte vragen in te vullen. Dat geeft me een goed beeld van wat er leeft. En daar kan ik op inspelen. Alvast bedankt voor de moeite!

2 Comments

  1. Goede avond
    Ik lees hier al een tijd de berichten mee om te proberen meer ervaring op te doen wat niet gemakkelijk is.
    Wie weet kan ik op een bepaald moment zelf mijn bijdrage leveren. Wilde ook even vragen wat de bevindingen van uw vragen waren. Gaat u een gezamenlijke portefeuille opstarten?
    Mvg DVL

Leave a Reply