LAKE en APT als Ebola play

Toen vorige week de eerste verhalen de media in kwamen over een nieuwe EBOLA uitbraak, toen kocht ik direct LAKE. Zij maken namelijk beschermende pakken. Helaas kocht ik toen op de top en de dagen daarna daalde het. Ik hield het nieuws scherp in de gaten en kocht wat bij en zit nu long tegen een gemiddelde prijs van $15.23. Ik wist dat LAKE en APT tijdens de laatste uitbraak van Ebola in 2014 flink door het dak gingen. LAKE ging van $8,00 naar $ 28,00 in een paar dagen tijd. Nu zakte het weer terug toen de uitbraak onder controle kwam en daardoor is timing super belangrijk! Je wilt niet op de top kopen want dan heb je pech zoals je duidelijk kunt zien in de grafiek. We hikken nu tegen een super sterke weerstandszone aan.

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft vrijdag beoordeeld dat het risico op een massale verspreiding van ebola in Congo “zeer hoog” is. De organisatie noemde het risico eerder “hoog”.

Ik denk dat het nieuws van de WHO dit aandeel dusdanig kan pushen zodat de weerstand wordt gebroken. Als je dit aandeel wilt kopen, limiteer je orders! De bied en laat spread is groot en verschuift continue! Geen aandeel voor mensen met een zwakke maag 😉

Be the first to comment

Leave a Reply