Lucibel betreedt de wereld van de luxe

Het Franse Lucibel heeft een LED masker op de markt gebracht en gaat sinds kort samen met DIOR het aan de man brengen. De focus is B2B en B2C en gezien de prijsstelling is de doelgroep het hogere segment. Ik heb wat documenten gekregen van het bedrijf die ik met jullie wil delen.

Het is een analistenraport met een koersdoel van 1.25 en een presentatie van het bedrijf. Vooral de laatste is interessant wat qua LED techniek i.c.m. verzoring zijn ze in de EU de 2de speler. Ik kan me voorstellen dat als de uitrol met DIOR goed gaat lopen, Lucibel vanzelf een overname kandidaat wordt. Maar zover is het natuurlijk nog niet, eerst moet de marketing op gang komen en de sales gaan lopen…. en de CEO verwacht veel. Nu moet je daar niet blind op varen maar het feit dat ze een OCA hebben stop gezet, toont wel vertrouwen in de financiën. Kortom, ik blijf voorlopig long!

Leave a Reply