Ponzi’s trading place!

Bij mij leeft al langere tijd een idee om in Rotterdam een echte trading place te creëren. Dat idee heb ik al een paar jaar maar door COVID natuurlijk niet mogelijk. Het moet een plek worden waar iedere trader binnen kan lopen met zn laptop en aan de slag kan gaan. En door samen ideeen en visies te delen, kan er hopelijk geld worden verdiend.

Ik moet het idee nog wel een beetje uitwerken want het is natuurlijk wel een serieuze aangelegenheid. Alles waar geld in omgaat, kan verkeerde figuren aantrekken. En qua grootte moet het ook te behappen zijn. En het moet ook klikken onder elkaar. In eerste instantie wil ik het laagdrempelig houden, dus een kleine bijdrage lijkt me noodzakelijk om alleen de echt serieuze mensen binnen te krijgen.

Graag in de comments hieronder jullie visie.

Spannende dagen voor de Nasdaq

Afgelopen week was bar slecht voor de TECH beurs. Sinds de top is de NDX met 13% gedaald. Ik acht de kans aanwezig dat er morgen even 14000 op het bord staat. Moet je dan in paniek al je aandelen verkopen? Nee, dat zeker niet. Maar wat bescherming kan geen kwaad. Ik doe het nu even voorzichtig aan en heb veel cash. Mijn LT posities in IMV, Nanobiotix en Mithra hou ik gewoon aan.