Nog 22 dagen tot de ASCO

Inmiddels is IMV ruim 20% onder de emissie prijs gezakt. Waar moet herstel vandaan komen? Natuurlijk van goede klinische resultaten en die worden op zaterdag 1 juni gepresenteerd. Er zijn dus nog 22 handelsdagen en ik denk dat de kans heel groot dat we over 22 dagen hoger staan dan nu het geval is. Vorig jaar liep IMV ruim 50% op in aanloop naar de ASCO. De koers ging van 5.75 naar 9.00 in een paar weken tijd. Of dat weer gaat gebeuren? Geen idee maar ik ben ervan overtuigd dat er een stijging komt ipv een verdere daling.

Wells Fargo
Tijdens de laatste financieringsronde werd IMV bijgestaan door Wells Fargo. Vanzelfsprekend wordt er dan een analist toegevoegd die het aandeel gaat volgen. In het geval van Wells Fargo schijnt dit een goed aangeschreven analist te zijn. Ik heb net even gevraagd aan de CFO wanneer we dit rapport kunnen verwachten. Zijn reactie:

We spoke with the analyst last week and we know that he’s working on it but they never say when exactly they will launch but for sure they are working on it.

Kortom, het komt er aan. En het komt zeker wel voor de ASCO. In anticipatie en als trade ga ik strax wat stukken long op de Nasdaq en deze verkoop ik voor de ASCO weer.

IMV, nasdaq

Leave a Reply