Ponzi’s trading place!

Bij mij leeft al langere tijd een idee om in Rotterdam een echte trading place te creëren. Dat idee heb ik al een paar jaar maar door COVID natuurlijk niet mogelijk. Het moet een plek worden waar iedere trader binnen kan lopen met zn laptop en aan de slag kan gaan. En door samen ideeen en visies te delen, kan er hopelijk geld worden verdiend.

Ik moet het idee nog wel een beetje uitwerken want het is natuurlijk wel een serieuze aangelegenheid. Alles waar geld in omgaat, kan verkeerde figuren aantrekken. En qua grootte moet het ook te behappen zijn. En het moet ook klikken onder elkaar. In eerste instantie wil ik het laagdrempelig houden, dus een kleine bijdrage lijkt me noodzakelijk om alleen de echt serieuze mensen binnen te krijgen.

Graag in de comments hieronder jullie visie.

Comments (3)

  • Leuk idee, maar zelf zit ik prima thuis. Kom wel graag een keer langs en sta open om een keer een cursusje over opties te geven als daar belangstelling voor is.

  • Het lijkt mij ook handig om verschillende levels bij elkaar te zetten van beginner tot expert. ik heb bvb een aardige kijk op TA maar met opties heb ik weer niets. daar zou ik graag meer mee willen doen.

Leave a Reply