Porto update: Cyren en IMV

16042015-imvDe laatste dagen zit IMV goed in de lift. Gister sloot het aandeel op 0.85. De laatste weken is er een director, Scandino, iedere dag aan het bijkopen geweest. Bij de laatste kapitaalsverhoging werd meer dan 10 miljoen opgehaald en kocht het bestuur en de directie een groot deel boven de 0.90. Ik voel me comfortabel bij mn positie en zie de komende uplisting naar de OTC markt in de VS als een grote stap voor het bedrijf

16042015-cyrnDan Cyren! Na mijn eerst rit van 1.60 naar 3.05 was ik heel even uitgestapt. Helaas kocht ik niet de bodem maar ging ik net onder de $3.00 weer long. Gister knalde het aandeel met flink volume door de 3.20. Ik kocht toen 5k stukken bij zoals gemeld in de chat. Gedurende de dag was de 3.30 zone een flinke horde maar uiteindelijk werd ook deze genomen. Ik verwacht de komende tijd een positief sentiment rondom dit bedrijf!

Cybergun en medasys…ik verwacht hier nog steeds veel van. ZIjn bedrijven die met weinig nieuws komen maar ze lopen zo achter bij de rest van de markt, ze worden vanzelf een keer opgepikt. Beide posities staan op winst dus heb geen haast met verkopen. Catana is nu geclosed in afwachting van nieuws. Naar mijn weten hebben ze voldoende cash dus ben benieuwd hoe of wat. Dan mn shorts…heb wat kleine shorts op de AEX, CAC, DAX en S&P. Zodra deze groter worden, nemen ik ze op in mn porto!

Be the first to comment

Leave a Reply